Kunsten Kan!- Foredrag og debatoplæg

om Børns udvikling i samspil og fællesskaber.


Torsdag d. 5 september kl. 19:00 i Glassalen, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød (idrætscentret).

Der er fri entré, men reserver hellere plads på forhånd.

Gitte Haag er autoriseret psykolog (cand.psych.) med speciale i børnepsykologi. Hun har 25 års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier og har skrevet bøgerne: Når 2 bliver 3 og Forstå din teenager – og dig selv.

Hun er optaget af hvor mulighederne for udvikling er for mennesker, familier, grupper og organisationer, når situation og omstændigheder ser vanskelige ud. Til dagligt arbejder Gitte i klinikfællesskab i Hillerød.

Hun har superviseret Korforeningen Rytkor’s Familie-koret, hvor hele familier synger sammen på tværs af generationer og hun gæsteunderviser endvidere på dette efterårs kursus; BabySang & ModerYoga.

For en eller to generationer siden skulle børn opdrages, lære at indordne sig og begå sig hvor de var. De seneste 20-30 år har været et brud med dette børnesyn, med udmeldinger om at børn fødes kompetente, og derfor ikke skal opdrages blot mødes følelsesmæssigt, for at udvikle sig positivt.
Som forældre er vi optaget af at vores børn skal klare sig godt i skolen, i fritiden og socialt. Vi har aldrig været mere engagerede og involverede i deres dagligdag.
Samtidig har der aldrig været flere børn, som beskrives med særlige behov eller særlige måde at være i verden på, hvis adfærd vækker bekymring eller som har svært ved at indgå i de gængse fællesskaber.

Hvordan kan det være? Hvad kan vi gøre? Og kan vi blive bedre til at hjælpes ad?

Debatoplæg og fælles drøftelse med børnepsykolog Gitte Haag.

Gratis tilmelding til Foredrag med psykolog Gitte Haag

7 + 4 =

Glassalen, Bistrupvej 1 – 3460 Birkerød