Copenhagen Vocal Ensemble

Hvem kan deltage i Cph. Vocal Ensemble?

Koret er for let øvede til øvede sangere og prøver tirsdage kl 18:00-20:00
Ensemblet består af 9-14 sangere fordelt på tre stemmer.
Ved 1. prøve d. 28. januar starter koret kl. 18:00 med stemmefordelings prøve for både nye og gamle sangere.

Der er ikke optagelseskrav til koret i form af nodekendskab dog forventes det, at du er mødestabil, har nogen rytmisk sangerfaring og at du ikke er seneskræk. Du skal være fortrolig med dit foretrukne stemmeleje og kunne holde en korstemme uden at ‘springe’. (Nye sangere har åben prøve eksisterende/gamle sngere skal være tilmeldt forud for stemmefoirdelingsprøve).

Materialet er soul, funk og pop og vi arbejder med originale arrangementer.
Besøg også koret på Facebook her: Cph. VE på FB

I august optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Tilmelding inden 7. januar.

For medlemmer af koret

Du skal være medlem af Copenhagen Vocal Ensemble for at deltage i koret og få adgang til medlemssiderne.
Adgang får du ved tilmelding og betaling af korkontingent. Du skal være tilmeldt koret for at deltage. (nye medlemmer skal tilmelde sig men afvente med at gennemføre betaling til efter første prøveaften).
For deltagelse i optagelses/stemmefordelingsprøve skal du (under tilmelding) angive i kommentarfeltet:
1.hvilken stemme du normalt synger, 2. din alder og 3. din stil/sang erfaring.

Du modtager log-in koder og ‘Velkomstbrev’, når du er endeligt tilmeldt.

Tilmeldingsfrist for gamle medlemmer og til stemmefordelings-prøve for nye og gamle medlemmer er tirsdag d. 7. januar.

Ny sæson d. 28. januar 2019 kl. 18:00

Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelingsprøve d. 27. januar 2020.
Gamle/eksisterende såvel som nye medlemmer skal være tilmeldt ved korstart HUSK frist d. 7. januar 2020
Du skal være medlem af Cph. Vocal Ensemble for at få adgang til medlemssiderne/intra med tekster, lydfiler samt øveplaner.
Nye, kommende medlemmer, skal være tilmeldes (men afvente betaling) forud for stemmefordelings prøve d. 28. januar 2020.

Sæsonen varer 16 uger / 52 lektioner, der inkluderer to kor-tek dage og to love koncerter
og starter tirsdag d. 28. januart 2020 kl. 18:00 – 20:00 Brofogedvej 10, 2400 København lok. 3.
Sæsonen afrundes med afslutningskoncerter onsdag d. 20. og tirsdag d. 26. maj fra kl. 16:30.
Ferieuger 42 + 44 (efterårsferie og undervisningsfri uge)

28. januar
4., 18., 27. februar
3., 10., 17., 24., 31. marts
21., 28. april
5., 12, 19. maj .
ONSDAG d. 20 maj koncert
tirsdag d. 26. maj Koncert.
sæsonafslutning herunder generalprøve og koncerter er med  forlængede tider fra ca. 16:30-21:30. Præcise tider for lydprøve.
Mic-prøve GP og koncert oplæses på intra.

Egmont Kollegiet, Nørre Allé 75

Koret prøver tirsdage kl. 18:00 – 20:00
Brofogedvej 10, 2400 København lok. 3.