Copenhagen Vocal Ensemble

Hvem kan deltage i Cph. Vocal Ensemble?

Koret er for øvede sangere og prøver tirsdage kl 18:00-20:00
Ensemblet består af 9-14 sangere fordelt på tre stemmer.
Ved 1. prøve tirsdag d. 25. jaugust starter koret kl. 18:00-19:30 med stemmefordelings prøve for både nye og gamle sangere.

Nodekendskab er ikke nødvendigt, dog forventes det, at du er mødestabil, har rytmisk sangerfaring. Du skal være fortrolig med dit foretrukne stemmeleje og kunne holde din stemme samt være rytmisk sikker. (Nye sangere har fri stemmefordelings prøve men skal være tilmeldt. Eksisterende/gamle sangere skal være tilmeldt forud for stemmefordelingsprøven).

Materialet er soul, funk og pop og vi arbejder med originale arrangementer.
Besøg også koret på Facebook her: Cph. VE på FB

I august optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Tilmelding 18. august

For medlemmer af koret

Du skal være medlem af Copenhagen Vocal Ensemble for at deltage i koret og få adgang til medlemssiderne.
Adgang får du ved tilmelding og betaling af korkontingent. Du skal være tilmeldt koret for at deltage. (nye medlemmer skal tilmelde sig men afvente med at gennemføre betaling til efter første prøveaften).
For deltagelse i optagelses/stemmefordelingsprøve skal du (under tilmelding) angive i kommentarfeltet:
1.hvilken stemme du normalt synger, 2. din alder og 3. din stil/sang erfaring.

Du modtager log-in koder og ‘Velkomstbrev’, når du er endeligt tilmeldt.

Tilmeldingsfrist for gamle medlemmer og til stemmefordelings-prøve for nye og gamle medlemmer er tirsdag d.18. august.

Tilmelding 18. aug.

Sæsonstart d. 25. august kl. 18:00

Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelingsprøve d. 25. august 2020.
Gamle/eksisterende såvel som nye medlemmer skal være tilmeldt ved korstart HUSK frist d. 18. august 2020
Du skal være medlem af Cph. Vocal Ensemble for at få adgang til medlemssiderne/intra med tekster, lydfiler samt øveplaner.
Nye, kommende medlemmer, skal være tilmeldes (men afvente betaling) forud for stemmefordelings prøve d. 25. august 2020.

Sæsonen varer 17 uger / 58 lektioner, der inkluderer to kor-tek dage og to love koncerter
og starter tirsdag d. 25.august 2020 kl. 18:00 – 20:00 Brofogedvej 10, 2400 København lok. 3.
Sæsonen afrundes med afslutningskoncerter tirsdag og onsdag d. 8.-9. december fra kl. 16:30.
Ferieuge 42  (efterårsferie)

25. august
2., 8., 15., 22., 29. september
6., 20., 27., oktober
3., 10., 17., 24. november
1., 2., 8., 9., 5., december
tirsdag d. 8. december-Koncert.
ONSDAG d. 9. december-koncert

sæsonafslutning herunder generalprøve og koncerter er med  forlængede tider fra ca. 16:30-21:30. Præcise tider for lydprøve.
Mic-prøve GP og koncert oplæses på intra. Under forudsætning af at det er forsamlings-ansvarligt. (Ellers afholdes intern afslutning).

Egmont Kollegiet, Nørre Allé 75

Koret prøver tirsdage kl. 18:00 – 20:00
Brofogedvej 10, 2400 København lok. 3.