Familiekoret

Nu er korsang ikke længere forbeholdt rene børne- eller voksenkor. I FamilieKoret synger I sammen med jeres børn og deres bedsteforældre. Alle kan deltage.
Korets kernefokus er glæden ved at synge sammen og samtidig på at styrke den enkelte og fællesskabet.

Koret synger MANDAGE kl.17:00-17:45 (med alle herunder de yngste) og 17:45-18:30 (forbeholdt de største børn også kaldet juniorkoret).
Det er sådan, at de mindste er ‘mætte’ efter 45 minutter og mellemgruppe-børnene savner lidt ekstra korfaglig ‘føde’ så derfor er familiekoret opdelt i en afdeling med hele familien og en med juniorkor.

I Familiekoret er der en særlig faglig vægtning på de yngstes udvikling og niveau (ca. 5-8 år).
afd. II er alene for mellemgruppe-børnene (ca. 9-12 år). – dvs. uden de små søskende og deres voksne.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål til aldersfordeling/vurdering:
Korleder Manuale Lærke, tlf. 93863611

Stilen er rytmisk kor, og sangene i afd. I vil fortrinsvis være dansksprogede (de første 45 min.) Sangene planlægges i videst muligt omfang efter de tilmeldtes ønsker (under temaet ‘yndlingssange’).

De sidste 45 minutter i afd II synger junior-koret et mere blandet repertoire af både dansk og engelsk sproget materiale som vil være arrangeret på lidt højere korfagligt niveau.

Syng i Familiekoret

Du skal være tilmeldt og have betalt kontingent for at deltage i koret. Det samme skal familiemedlemmer, som synger med.
Gæster, venner og legekammerater kan ikke ‘besøgs-deltage’ i løbet af sæsonen. Dette grundet hensynet til de tilmeldte.

Ved tilmelding modtager du forud for korstart et personligt log-in til korets medlemsside, hvor du finder ugeprogram, øvelser til hjemmebrug og interne filer. Se mere ved tilmelding og under handelsbetingelser.

Koret synger mandage kl. 17:00-18:45 & 18:45-19:30på Bistrupskolen i Birkerød. 14 uger og 15 øvedage.
Første ordinære mødeaften er mandag d. 28. januar 2020
. Familien skal være tilmeldt og have betalt kor-kontingent forud for korstart.
Tilmeldingsfrist er d. 6. januar 20202
Fri og feriedage: d. 6.+13. april påskeferie.

27. januar
3., 17. , 24. februar
2., 9., 16., 23., 30. marts
20., 27. april
4., 11. 18., + ONSDAG d. 20. maj.

Koret prøver
Bistrup Skole