Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for let øvede til øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er en fordel.

Materialet er skrevet for blandet rytmisk kor og stilarterne er jazz, rock, pop og ‘dansk’. Materialet udleveres i tekst og lydformat, samt enkelte noder.

Ny sæson
28. august 2019

Gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven.

Tilmeldingsfrist d. 11. august 2019.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldingsproceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring.

Sæsonen varer 15 uger / 42/8=56 lektioner inkluderer to kor-tek dage.
og starter onsdag d. 28. august 2019 kl. 19:15 -21:15
Sæsonen afrundes Julekoncert onsdag d. 11. december kl. 16:30-21:30 2019 (forlængede tider 4. og 11. december)
Ferieuge 42 (efterårsferie).
28., august
4., 11., 18., 25. september
2., 9., 23., 30. oktober
5., 13., 20., 27. november
4., 10., og 11. december
10. december er en tirsdag.

I august optager vi i koret tre nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring.