Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for let øvede til øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er en fordel.

Joni Mitchell - Medley

med Nordsjællands Vokal Ensemble

Tilmelding til kor

Sæson start
18. august 2021

Gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven.

Tilmeldingsfrist for efterår 2021 er overskredet.
For dig som er interesseret eller på ‘venteliste’ til en plads i koret for din foretrukne stemme, vil der muligvis blive en 2. runde optag for enkelte stemmetyper på onsdag d. 25. august.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldings proceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring.

16. Sæsonen

Sæsonen varer 17 uger 54/8= 62 lektioner inkluderer to kor-tek dage
Onsdage 2021 kl. 19:15 – 21:15
tilmelding senest 15. august (koret optager nye stemmer denne sæson).
Ferieuger:  42/efterårsferie

18. august (stemme-fordelingsprøve for nye og eksisterende medlemmer)
25., august
1., 8., 15., 22., 29 september
6., 13., 27. oktober
3., 10., 17., 24., november
1., 7., 15. december
onsdag d. 7. december (Generalprøve forlænget med øvrige kor) Forudsat vi kan forsamles.
onsdag d. 15. december intern jule-KONCERT. (ca. 16:30-21:30).

d. 18. august optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Herefter hører du fra korleder Manuela Lærke.

Til august 2021 søger vi nye sangere i koret. Så ønsker du dig et øvet kor, med god energi og et tight beat, – så er du måske vores ned korsanger.