Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for let øvede til øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er en fordel.

Materialet er skrevet for blandet rytmisk kor og stilarterne er jazz, rock, pop og ‘dansk’. Materialet udleveres i tekst og lydformat, samt enkelte noder.

Tilmelding til kor

Sæson start
19. august 2020

Gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven.

Tilmeldingsfrist onsdag d. 16. august 2020.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldingsproceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring.

Sæsonen varer 17 uger 54/8= 62 lektioner inkluderer to kor-tek dage
Onsdage 2019 kl. 19:15 – 21:15
tilmelding senest 16. august (koret optager alter til denne sæson)
Ferieuger:  42/vinterferie

19., 26., august (stemme-fordelingsprøve for nye og eksisterende medlemmer)
2., 9., 16., 23., 30 september
7.,21., 28. oktober
4., 11., 18., 25. november
2., 8., 9. december
onsdag d. 2. december (Generalprøve forlænget med øvrige kor) Forudsat vi kan forsamles.
(Tirsdag) d. 8. december KONCERT (ca. 16:30-21:30).
onsdag d. december KONCERT. (ca. 16:30-21:30).

d. 16. august optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Herefter hører du fra korleder Manuela Lærke.

Til august 2020 søger vi i koret fortrinsvis sangere på stemmerne 1. og 2. alt. Men ønsker du dig et øvet kor, med god energi og et tight beat, – så søg under alle omstændigheder.