Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for let øvede til øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er en fordel.

Materialet er skrevet for blandet rytmisk kor og stilarterne er jazz, rock, pop og ‘dansk’. Materialet udleveres i tekst og lydformat, samt enkelte noder.

Tilmelding til kor

Ny sæson
29. januar 2020

Gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven.

Tilmeldingsfrist onsdag d. 8. januar 2020.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldingsproceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring.

Sæsonen varer 16 uger / 52/8=60 lektioner inkluderer to kor-tek dage.
og starter onsdag d. 29. januar 2020 kl. 19:15 -21:15 (enkelte onsdage fra kl. 19:00)
Sæsonen afrundes med to forårskoncerter onsdag d. 20 maj og TIRSDAG d. 26. maj. kl. ca. 16:30-21:30 2019 (forlængede tider 20. + 26- maj.)
Ferieuge 7 (vinterferie).
29., januar (åben for nye og kommende medlemmer)
5., 19., 26. februar
4.,11., 18., 25. marts
1., 8., 15., 22.  29. april
6., 13., maj.
Generalprøve (Tirsdag) med de øvrige kor d. 19. maj  (ca. 17:30 – )
Forårskoncert 1. onsdag 20. maj
og (Tirsdag) d. 26. maj Forårskoncert 2
20. og 26. er med forlængede tider fra ca. kl. 16:30

I januar optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Herefter hører du fra korleder Manuela Lærke.