Music In Favor

For børn og unge (i mødet med professionelle komponister og musikere )

Music In Favor - Aarhus Workshop

Music In Favor - Signatur sang Luca Sophia

Støt på MobilePay 68072

Music In Fafor of Unaccompanied Minor Refugees

Music In Favor is a benefit project supporting Danish unaccompanied minor refugees (UMI’s) The project consists of a series of music, choir and composition workshops leading to a local benefit concert. The profits from the ticketsale will be dedicated to supporting the local unaccompanied minor refugees (UMI). In Music In Favour local citizens and cultural associations will be working together with music professionals in creating an original music composition.

Charity Concerts 2016-2018

mifroskilde-112

stoettekoncertmantz-15mifroskilde-127
- fonding the local UMI's of the MIF-projekcts with a 'New in Denmark - excursion.'

May 25 th 2016, Rudersdal, at Mantziusgården in Birkerød  with Music In Favor Mass-Choir / Sjællandske Kor og Vokal Ensembler.
Workshop for 70
refugees at Thoftevang Shool, The refugee Centers and the refugee-homes. Thanks to protector: Actor Peter Mygind.
Donations = 2.150 € in favor of the 10 local UMI's of the municipality of Rudersdal to a  'New in Scandinavia-excursion' - a camping-trip in the swedish woods. (The ones that had turned 18 or left the class at midterm, got clothes or other school - necessities covered.

December 16 th 2016 Roskilde at Roskilde Katedralskole in Roskilde with Music In Favor Mass-Choir / Sjællandske Kor og Vokal Ensembler.
Workshop for 135 refugee-students at CLAVIS Roskilde.
Thanks to protector: Singer Maria Montell.
Donation = 21.000 € in favor of the 37 local UMI's of the municipality of Roskilde  - (still to be released from the Roskilde Festival Foundation) for at 'New in Denmark - excursion-trip'.

Maj 6 th 2017 Aarhus, at SPOT-festival Aarhus with Music In Favor Mass-Choir / Sjællandske Kor og Vokal Ensembler.
Workshop for 90 refugee-students at Læssøesgade skole and Center 10 in Aarhus.
Donatins = 800,- € in favor of the 8 local UMI's of the municipality of Aarhus to a year-long tour-pass for art and culture attractions in Aarhus

November 21th Copenhagen 2018 at Hotel Cecil with Music In Favor Mass-Choir / Sjællandske Kor og Vokal Ensembler.
Workshop for 100 students at Bavnehøj Skole
Donatins = (TBA)

Follow Music In Favor at our FB here
Donate to Music In Favor on: MobilePay on : 68072
Buy Music In Favor on: i-Tunes

Tak til sponsorerne på Music In Favor - efterår 2018

Tak til sponsorerne på Music In Favor - forår 2017 Aarhus

Tak til sponsorerne på Music In Favor - efterår 2016 i Roskilde
Tak til Sponsorerne på Music In Favor - forår 2016 Rudersdal

Med sponsorgaver fra det lokale forretningsliv var det muligt at tilbyde særlige VIP billetter ved opdækkede cafe´borde forrest i Mantziussalen, ved en let anretning med mad, vin, kaffe, kage og blomster, samt sodavand og cupcakes til alle.

De indsamlede støttekroner er blevet brugt til at sponsorere en tre dages studietur til Sverige, hvor eleverne i september 2016 har nydt hinandens selskab, haft en masse spændende oplevelser og stiftet nye venskaber. De uledsagede hilser alle sponsorere hjerteligt tak.
                                                                   mif-111

Roselandia