Birkerød jazz, blues- og gospelkor. Det giver liv, glæde og energi at synge sammen i kor.

Hvem kan deltage og hvornår synger Jazz, Blues og Gospel koret?

Alle er velkommen i koret uanset forhåndskvalifikationer, alder, køn, politisk, social eller religiøs herkomst.
Der er ikke optagelseskrav til koret, og nodekendskab er ikke påkrævet. Koret øver med tekster, lydfiler, noter eller grundig indstudering.
Vi savner nye kormedlemmer, der vil synge med os i et lille hyggeligt kor med base i Birkerød. Vores motto er, at alle kan synge, det er dejligt at synge og især er det fantastisk at synge sammen med andre.

Koret synger onsdage kl. 17:30-19:00

Er du ny og ønsker du at prøve om Birkerød Jazz, Blues og Gospelkor er noget for dig?
Her er muligheden.
Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på formularen, læse vilkårene for deltagelse og møde op og synge med det næb, som er dit på første koraften d. 18. januar 2023 kl. 17:30.

Nye medlemmer, som ønsker at fortsætte i JBG-koret skal efterfølgende inden næste koraften og senest mandag d. 4. januar overføre korkontingentet til foreningen bankkonto. Gl. medlemmer skal være tilmeldt og have betalt korkontingent forud for korstart.

Onsdage kl. 17:30-19:00

Materialet er en blanding af jazz, blues og gospel.

For medlemmer af koret

Du skal være medlem af Birkerød Jazz, Blues og Gospel kor for at få adgang til medlemssiderne/intra.
Du modtager log-in til -medlems intra samt Velkomstbrev, når vi har modtaget din tilmelding og betaling.

Tilmelding her

tilm. frist 4. jan. 2023

Du skal være tilmeldt og have betalt kontingent for at deltage i koret.
Tilmeldingsfrist d. 4. januar 2023.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldingsproceduren på www.rytkor.dk skal være gennemført, (dog uden at gennemføre sidste trin – betalingsoverførsel).
Efter gennemført tilmelding og betaling modtager du et KOR-velkomstbrev forud for første mødegang indeholdende praktiske detaljer for koret.
Efter  2. mødegang modtager du personligt log-in til korets medlemsside med tekster, filer og øveplaner.
Se mere ved tilmelding og under handelsbetingelser.

Sæsonen varer 17 uger  45 lektioner inkluderer to kor-tek. dage
Onsdage 2022 kl. 17:30 – 19:00