Copenhagen Vocal Ensemble

Hvem kan deltage i Cph. Vocal Ensemble?

Koret er for øvede sangere og prøver tirsdage kl 19:00-21:00
Ensemblet består af 6-12 sangere fordelt på tre stemmer.
Ved første prøve tirsdag d. 24. januar 2023 starter koret med stemmefordelings prøve for både nye og gamle sangere.

Nodekendskab er ikke nødvendigt, dog forventes det, at du er mødestabil, har rytmisk sangerfaring. Du skal være fortrolig med dit foretrukne stemmeleje og kunne holde din stemme samt være rytmisk sikker. (Nye sangere har fri stemmefordelings prøve men skal være tilmeldt. Eksisterende/gamle sangere skal være tilmeldt forud for stemmefordelingsprøven).

Materialet er soul, funk og pop og vi arbejder med originale arrangementer.
Besøg også koret på Facebook her: Cph. VE på FB

I januar 2023 optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring.

For medlemmer af koret

Du skal være medlem af Copenhagen Vocal Ensemble for at deltage i koret og få adgang til medlemssiderne.
Adgang får du ved tilmelding og betaling af korkontingent. Du skal være tilmeldt koret for at deltage. (nye medlemmer skal tilmelde sig men afvente med at gennemføre betaling til efter første prøveaften).
For deltagelse i optagelses/stemmefordelingsprøve skal du (under tilmelding) angive i kommentarfeltet:
1.hvilken stemme du normalt synger, 2. din alder og 3. din stil/sang erfaring.

Du modtager log-in koder og ‘Velkomstbrev’, når du er endeligt tilmeldt.

Tilmelding til Cph.

Lukket for tilmelding E2022

Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelingsprøve d. 24. januar 2023.
Tilmeldingsfrist senest d. 10 januar 2023.
Nye, kommende medlemmer, skal være tilmeldt (men afvente betaling) forud for stemmefordelings prøve d. 24 januar 2023.

Eksisterende/gamle medlemmer skal være tilmeldt (inkl. betaling af korkontingent) senest d. 3. januar.
Du skal være tilmeldt for at deltage i første kor-prøve.
Eksisterende/gamle medlemmer er tilmeldt når kor-kontingentet er registreret betalt.

Du skal være tilmeldt medlem af Cph. Vocal Ensemble for at få adgang til medlemssiderne/intra med tekster, lydfiler samt øveplaner.
Du modtager log-in til medlems-intra samt Velkomstbrev, når vi har modtaget din tilmelding og betaling.

Sæsonen varer 16 uger /56 lektioner, der inkluderer to kor-tek dage/8 lektioner.
Prøver ligger tirsdage kl. 19:00-21:00 Brofogedvej 10, 2400 København ‘salen’
Sæsonen starter tirsdag d. 24. januartog slutter d. 23. maj 2023