Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er afgørende.

Joni Mitchell - Medley

med Nordsjællands Vokal Ensemble

Tilmelding til kor

Sæson start d.
2. februar 2022

Både gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven. Tilmeldingsfrist d. 26. februar (for nye stemmer)

For dig som er interesseret eller på ‘venteliste’ til en plads i koret for din foretrukne stemme, skriv meget gerne.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldings proceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring.

Tilmeldingsfrist d. 16. januar for gl. medlemmer.
Du modtager log-in til medlems intra samt Velkomstbrev, når vi har modtaget din tilmelding og betaling.

Sæsonen varer 17 uger 54/8= 62 lektioner inkluderer to kor-tek dage
Onsdage 2022 kl. 19:15 – 21:15
tilmelding senest 26. januar (koret optager nye 2. og 1. alter samt M/K tenorer i kommende sæson).

2., 9, 23. februar
2., 9., 16., 23., 30 marts
6., 20., 27. april
4., 11., 18., 25. maj
1. og 8. juni.

Ferieuger:  7 + 15 ferieuger

d. 2. februar optager vi i koret nye stemmer. For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Herefter hører du fra korleder Manuela Lærke.

Til 2022 søger vi nye sangere i koret. Så ønsker du dig et øvet kor, med god energi og et tight beat, – så er du måske vores nye korsanger.