Det vil være et plus at have sunget rytmisk kor tidligere, men det er ikke et must. Ensemblet er er for øvede og stemmegrupperne er små, hvorfor mødestabilitet er afgørende.

Joni Mitchell - Medley

med Nordsjællands Vokal Ensemble

Tilmelding her

tilm. frist 11. jan. 2023

Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøven. Både gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Tilmeldingsfrist d. 11. januar 2023. (for nye stemmer), Medlem bliver du, ved tilmelding samt betaling af kor-kontingent.

For dig som er interesseret eller på ‘venteliste’ til en plads i koret for din foretrukne stemme, skriv meget gerne.
For nye/kommende medlemmer gælder det, at tilmeldings proceduren skal være gennemført (afvent dog betalingsoverførsel) med note om stemme/type/stil/erfaring. (Ogå selvom du har talt i tlf. m. korlederen forud for tilmelding.

Tilmeldingsfrist d. 11. januar 2023 også for eksisterende/gl. medlemmer.
Du modtager log-in til medlems intra samt Velkomstbrev, når vi har modtaget din tilmelding og betaling.

Sæsonen varer 17 uger 54/8= 62 lektioner inkluderer to kor-tek dage.
Onsdage 2022 kl. 19:15 – 21:15
Tilmeldingsfrist senest d. 11. januar 2023

25., januar
1., 8., 22., februar
1., 8., 15., 22., 29 marts
12., 19., 26., april
3., 10., 17., 23., 24. maj

Ferieuger: 7 + 14

d. 25. januar 2023 optager vi i koret nye stemmer.
Vi optager fortrinsvis mørke alter, men hold dig endelig ikke tilbage, – man ved aldrig om nogen er nød til at tage orlog.
For at komme til optagelsesprøve/stemmefordelings-prøve skriv da en mail til kontakt@rytkor.dk og beskriv din stemme, alder, sang og stilerfaring. Herefter hører du fra korleder Manuela Lærke.

Så ønsker du dig et øvet kor, med god energi og et tight beat, – så er du måske vores nye korsanger.
Kom og hør korets åbne, gratis og sidste sæsonprøve ved juleafslutning d. 14. december i Hovedgaden 28, (Anne Klip’s Sted) kl. 19:00.